dijous, 5 de novembre de 2020

Iogurt amb raïm i magrana


  • Grans de raïm (sense pinyol)
  • Grans de magrana
  • Iogurt de maduixa
  • Melmelada de maduixa
  • Cobertura de xocolata

Batem una mica la melmelada per a desfer els possibles grumolls.

En el fons del vas posarem una capa de melmelada de maduixa, que cobreixi tota la base del got. Ho podem fer en copes o en qualsevol altre recipient.

Netegem i assequem els grans de raïm. Si tenen pinyol els traurem. Partim els grans per la meitat i els col·loquem sobre la melmelada.

Cobrirem els grans de raïm el iogurt.

Tallem la magrana per la meitat i amb la maça de morter anem donant-li cops i els grans aniran caient. Retirem les pells blanques que hagin pogut quedar entre els grans.

Posarem els grans de magrana sobre el iogurt. Ho reservem a la nevera.

Desfem la cobertura de xocolata al microones o al bany maria.

Quan la tinguem desfeta i no massa calenta, farem un cornet de paper. Tallem la punta amb unes tisores i sobre un paper de forn farem uns dibuixos. Ho deixem refredar a la nevera durant unes hores.

Per adornar el vas ho fem de presa ja que la cobertura es fon ràpidament amb l'escalfor de les mans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada