divendres, 28 d’agost del 2015

Crema de pèsols



  • 500gr de pèsols frescos o 250gr de pèsols secs
  • 1 patata
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre
  • Crema de llet
  • Pernil ibèric

Si el pèsols son secs el posem en remull 12 hores abans. A l'hora de coure'ls els escorrem.

En una olla amb aigua bullim els pèsols i la patata trossejada. Salpebrem.

En una paella amb oli saltegem la ceba i el porro, ho aboquem a l'olla.

Un cop cuit escorrem la verdura però reservem el suc.

Ho passem per la batedora fins obtenir una crema. Si falta líquid ho aclarim amb una mica de suc de bullir els pèsols, fins obtenir la textura desitjada.

Abans de servir, picarem una mica de pernil ibèric, el passarem per la paella, volta i volta.

Per sobre hi tirem un rajolí de nata liquida, el pernil i un raig d'oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada