dimecres, 5 d’agost de 2015

Pasta amb albergínia


  • 1 albergínia
  • 3 grans d’all
  • 3 tomàquets madurs
  • Fulles d'alfàbrega fresca
  • 170 gr de pasta
  • 4 cullerades de formatge ricotta
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal

Fem un sofregit amb l’all picat i el tomàquet pelat i tallat petit, hi afegim unes fulles d'alfàbrega picades, sal i pebre i ho deixem coure.

Tallem l’albergínia a rodanxes i la fregim, la posem a escórrer sobre paper absorbent. Reservem quatre rodanxes senceres per decorar i la resta la tallem a trossos i la incorporem a la cassola de la salsa de tomàquet.

Bullim la pasta amb aigua i sal, un cop cuita, s'escorre i es barreja amb la salsa de tomàquet i albergínia.

Servim la pasta acompanyada de les rodanxes d'albergínia i formatge ricotta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada