dimarts, 11 d’agost de 2015

Tàrtar de salmó marinat


  • Salmó marinat
  • Alvocat
  • Tomàquet d'amanir
  • Cogombres amb vinagre
  • Anet
  • Llimona
  • Ous de caviar
Vinagreta:
  • Oli d'oliva
  • Vinagre al gust
  • Salsa de soja al gust
  • Sal i pebre

Tallem a daus l'alvocat i ruixem amb una mica de llimona.
Tallem a daus el tomàquet pelat i sense llavors.
Tallem a daus el salmó i el barregem amb l'anet.
Barregem tots el ingredients i ho amanim amb la vinagreta, ho decorem amb els ous de caviar.


 Nota:
(El salmó el podem comprar marinat o marinar-ho a casa)
  •  500 gr de salmó
  • 300 gr de sal gruixuda
  • 150 gr de sucre
  • Una cullerada sopera d'anet picat
  • Oli d'oliva

A la peixateria que ens treguin les espines del salmó i ens separin els dos lloms sense treure la pell.
En un bol barregem la sal, el sucre i l'anet.
En un recipient fem un llit amb la barreja de la sal, hi posem el salmó amb la pell cap amunt i el cobrim per sobre i pels costats amb la barreja.
Ho tapem amb film transparent i ho posem a la nevera uns dos dies.
Retirem la sal del salmó i el tornem a posar a la nevera amb un raig d'oli i ja el podrem fer servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada