diumenge, 5 d’octubre de 2014

Crestes farcides de carn


  • 1 paquets de crestes (16 unitats)
  • 250 gr de carn picada de vedella o altra
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 2 cullerades de postre de curri
  • 1 tassa de cafè de llet
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal

En una paella amb oli sofregim la ceba i el pebrot tallat ben petit, (uns minuts). Afegim la carn ho deixem coure, salpebrar i barrejar bé.

Barregem el curri amb la llet i ho afegim a la paella. Remenar uns instants i reduir fins obtenir la textura ideal per al farcit de les crestes.

Deixem refredar la preparació.

Farcim les crestes amb la preparació, humitegem les vores i les tanquem sobre sí mateixes, pressionant les vores amb ajuda d'una forquilla.

Les podem fregir en una paella amb força oli calent o les podem coure al forn pintades amb l'ou batut, uns 10/12 munits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada