dilluns, 6 d’octubre de 2014

Mus de caviar



  • 100 gr de caviar
  • 200 gr de maonesa
  • 200 gr de nata
  • 1 cullerada de postre de ceba picada
  • 1 cullerada de postre de suc de llimona
  • 5 lamines de gelatina
  • Sal i pebre
  • Mantega

Posem les lamines de gelatina en remull amb aigua freda.

Un cop hidratades les escorrem i les posem en un bol amb una mica d'aigua calenta i remenem fins que es dissolguin.

Incorporem al bol de la gelatina, la ceba, el suc de llimona, la maonesa, la nata i una mica de sal i pebre, ho remenem bé amb la batedora. Ho deixem refredar una mica i afegim el caviar, remenem amb una espàtula amb compte per no trencar les boletes de caviar. (Poca sal, el caviar ja en porta)

Omplim uns motlles untats amb mantega i els deixem refredar a la nevera al menys durant 24 hores.

Ho traiem del motlle en el moment de servir.

Podem fer servir uns motlles petits o un de gran, com més us agradi.

Ho servim amb unes torrades o en canapès.

La consistència dependrà de la quantitat d'aigua calenta que fem servir per desfer la gelatina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada