diumenge, 5 d’octubre de 2014

Fideuada amb fideus negres


  • Fideus negres uns 80 gr per persona aproximadament
  • Calamars
  • Cloïsses
  • Dents d'alls bastants
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Brou de peix

Posem les cloïsses una hora abans amb aigua i sal perquè perdin la sorra. Després les escorrem i les obrim al vapor en un cassó tapat, un cop obertes els hi traiem una banda de la closca i ho reservem.

Netegem i tallem a rodanxes els calamars.

En una cassola amb un bon raig d'oli sofregim els calamars, després els traiem i els reservem.

En el mateix oli fregim els alls pelats i tallats a llesques, quan siguin rossos afegim els fideus, els sofregim una mica hi aboquem els calamars i el brou calent (que ho cobreixi).

Ho deixem coure i uns minuts abans d'apagar el foc hi afegim les cloïsses.

Ho podem acompanyar amb allioli apart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada