diumenge, 5 d’octubre de 2014

Magdalenes amb nabius


  • 2 ous
  • 150 gr de sucre
  • 100 gr de mantega
  • 150 ml de llet
  • 300 gr de farina
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 gotes de vainilla liquida
  • 100 gr de nabius deshidratats
  • Sucre llustre

Batem els ous amb el sucre fins que es torni blanquinós i agafi volum.

Afegim la mantega i batre de nou, la llet i la vainilla tornar a batre.

Afegim la farina i el llevat que haurem tamisat, barregem amb cura perquè no baixi la massa.

Posar els nabius i barrejar.

Omplim els motlles de magdalenes ¾ parts de la seva totalitat, introduir en el forn que ja tindrem calent a uns 180 graus durant uns 15-20 minuts.

Deixem que es refredin i tirem sucre llustre per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada