dijous, 30 d’octubre del 2014

Hamburgueses de cigrons


  • 400 gr de cigrons cuits
  • 1 carbassó
  • 1 ceba tendra
  • 2 dents d'all
  • 1 ou
  • 3 cullerades de farina
  • 2 cullerades de postre de comi en pols
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Unes fulles de menta
  • 1 iogurt natural

Triturarem els cigrons escorreguts fins a obtenir un puré.

Triturarem el carbassó, la ceba, l'all i el julivert no massa fi.

Ho barregem tot en un bol, hi afegim sal, pebre, comi, l'ou batut i la farina. Ho remenem bé i ho posem a la nevera durant 30 minuts tapat amb film transparent.

Farem les hamburgueses amb les mans untades de farina i les fregirem en una paella amb oli.

Per fer la salsa batrem el iogurt, la menta, sal i pebre i ja ho podrem servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada