dimecres, 13 de maig de 2020

Sopa a la Riojana


  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 50 gr de xoriço
  • 50 gr de bacó
  • 2 patates
  • 1 manat de bledes
  • 50 gr d'arròs
  • Brou o aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal

En una cassola amb oli sofregim la ceba tallada molt petita i després la pastanaga a trossets.

Quan comenci a canviar de color, posem el xoriço i el bacó trossejat i ho sofregim una mica mes.

Pelem i tallem les patates.

Afegim a la cassola les patates i les bledes tallades petites i ho ofeguem durant uns 3-5 minuts.

Després hi tirem el brou o aigua, la sal (o concentrat de carn) i ho deixem coure uns 10 minuts.

Provarem la sal i tirarem l'arròs. Es deixa coure fins que estigui fet.


Nota: Quan l'arròs estigui cuit podem afegir dos ous batuts i cuinar un minuts mes. Jo no els he posat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada