dimecres, 6 de maig de 2020

Pollastre amb gambetes



  • 1 pollastre
  • 1 paquet de gambetes congelades
  • 2 cebes
  • 3 tomàquets
  • 4 grans d'all
  • Un grapat d'ametlles
  • Julivert
  • All
  • Un raig de vi blanc
  • Brou o aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Farina

Salpebrem el pollastre.

En una cassola amb oli sofregim el pollastre tallat a tossos i els grans d'all sense pelar.

Quan el pollastre sigui ros el retirem i amb el mateix oli sofregim la ceba i el tomàquet, després tornem a incorporar el pollastre i un pols de farina i ho remenem bé.

Després hi tirem un raig de vi blanc ho deixem un moments i ja podem abocar el brou corresponent per coure'l.

Quan la carn comenci a estar cuita fem una picada d'ametlles, all i julivert, la afegim la a cassola junt amb les gambetes ho deixem que faci xup-xup tot plegat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada