dilluns, 4 de maig de 2020

Pollastre amb pèsols


  • 1 pollastre
  • 500 gr de pèsols
  • 4 pastanagues
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets
  • Brou
  • Oli d'oliva
  • Alls
  • Una llesca de pa
  • Un grapat d'ametlles
  • Un raig de vi blanc
  • Sal i pebre

Salpebrem el pollastre i en una cassola amb oli calent el sofregim fins que estigui ben daurat.

Hi afegim la ceba, el tomàquet i uns alls tots tallat petit, les pastanagues tallades a rodanxes i ho deixem coure.

Després incorporem els pèsols i dos gots de brou, ho deixem coure fins que el pollastre estigui tou.

A mig coure hi afegirem una picada feta amb una llesca de pa fregida, tres alls també fregits, unes ametlles i un raig de vi blanc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada