diumenge, 10 de maig de 2020

Congre amb carxofes i pèsols


  • 8 talls de congre
  • 2 patates grosses
  • 2 cebes
  • 2 grans d’alls
  • 2 tomàquets madurs
  • 300 gr de pèsols frescos
  • 6 carxofes
  • Brou de peix
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Per la picada.
  • 4 grans d’alls
  • Julivert
  • Un grapat d'ametlles
  • 2 llesques de pa fregit
  • Sal

En una cassola amb oli hi posem les patates pelades i esberlades a trossos.

Afegim els alls, les cebes i els tomàquets tot tallat a trossos petits. Posem les carxofes tallades a quarts i el peix.

Salpebrem i ho cobrim lleugerament amb el brou. Ho deixem coure.

Deu minuts abans d'apagar el foc afegim els pèsols i la picada, sacsegem una mica la cassola per barrejar-ho tot plegat.

Ho courem uns cinc minuts mes i ja estarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada