diumenge, 3 de maig de 2020

Pasta amb verdures


  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot verd o vermell
  • 1 porro
  • 1 carbassó
  • 1 albergínia
  • Uns xampinyons
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Un raig de vi blanc
  • Una mica de farigola seca esmicolada
  • 1 gra d'all
  • Uns daus de formatge fresc
  • Pasta tallarines o altra

Posem oli d’oliva en una cassola, tallem la ceba a trossets petits i la comencem a coure a foc fluix.

Tallem les verdures i les afegim. Després de la ceba, la pastanaga, seguida del pebrot, el porro, els xampinyons, l’albergínia i el carbassó.

Salpebrem i saltegem a foc mitjà.

Llavors hi afegim el vi blanc i deixem reduir.

Per últim, afegim una mica de farigola seca i un gra d’all pelat i picat ben petit. Saltegem durant un minut més i afegim els daus de formatge fresc. Apaguem el foc.

Bullim la pasta. Quan tinguem la pasta bullida la barregem amb les verdures i remenem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada