dissabte, 27 d’agost de 2016

Macarrons amb bròcoli



  • 400 gr de macarrons o altra pasta
  • 1 kg de bròcoli
  • 2 ceba
  • 2 tomàquets
  • 6 filets de seitons amb oli
  • 50 gr de pinyons
  • 50 gr de panses
  • 1 mica de safrà
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Posar les panses i pinyons amb una mica d’aigua calenta perquè s'hidratin.

En una olla amb aigua i sal bullir el bròcoli tallat en flors, treure'l de l’olla quan encara sigui cruixent i guardar tapat. En la mateixa aigua bullir la pasta.

En una cassola amb oli sofregir la ceba tallada petita, quan sigui daurada afegir els seitons picats, fregir una mica i abocar el tomàquet rallat, deixar coure i tirar una mica d’aigua de bullir el bròcoli.

Abocar-hi els pinyons les panses i el safrà barrejar be. Afegir el bròcoli i la pasta, deixar coure una mica tot junt.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada