dimecres, 31 d’agost de 2016

Amanida d’arròs




  • 3 tasses de cafè d'arròs
  • 2 llaunes de tonyina petites
  • 1/2 ceba tendra
  • 2 tomàquets
  • 1 pot petit de moresc
  • 1 pot d'olives farcides
  • 5 cogombres amb vinagre
  • 2 ous durs
  • 6 seitons amb oli
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre
Salsa:
  • 3 cullerades de maonesa
  • 1 cullerada de ketchup
  • 1/2 cullerada de mostassa
  • Un raig de vinagre de Mòdena
  • Pebre negre 
En un bol ho barregem be i ho servim a part.


Posarem a bullir els ous.

En una olla amb sal bullim l'arròs, un cop cuit el colem i el passem sota l'aixeta per tal de refredar-lo.

Tallem a trossos petits tots els ingredients menys els seitons que serviran per decorar, incorporem l'arròs, ho amanim amb oli i ho barrejant tot.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada