diumenge, 21 d’agost de 2016

Albergínies farcides amb verdures


  • 4 albergínies
  • 2 pebrots verds
  • 1 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • 3 grans d’all
  • 150 gr de formatge mozzarella ratllat
  • 50 gr de formatge parmesà ratllat
  • Formatge ratllat per gratinar
  • Una mica d’orenga
  • Unes fulles d’alfàbrega
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Tallem les albergínies pel mig i les fregim amb poc oli i sal.

Les posem sobre paper de cuina per que absorbeixin l'oli. Després les buidem una mica i les posem en una safata per anar al forn.

En una paella amb oli sofregim la ceba ben trinxada, els alls tallats a rodanxes i els pebrots tallats a trossos ben petits, es salpebre i ho deixem fer a foc lent.

S’afegeix el tomàquet ratllat, es deixa fer uns minuts, s’incorpora la polpa d’albergínia, l’orenga, les fulles d’alfàbrega, la mozzarella i el parmesà. Deixem coure uns minuts i apaguem el foc.

Omplim les albergínies amb les verdures, tirem formatge per sobre i ho gratinem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada