divendres, 30 de maig de 2014

Magdalenes d'anís


  • 6 ous
  • 250 gr de sucre
  • 250 ml d'oli
  • 80 ml d'anís dolç
  • 250 gr de farina
  • 1 i 1/2 cullereta de llevat

En un bol aboquem els ous i el sucre, ho remenem fins que blanquegi i agafi volum.

Afegirem l'oli i l'anís. Després la farina i el llevat, tot tamisat.

Quan estigui tot integrat ho abocarem en càpsules per a magdalenes que haurem ficat en el motlle rígid de magdalenes i les omplirem 3/4 parts. Hi tirarem una mica de sucre per sobre.

Les posarem en el forn prees-calfat a 200 graus durant els primers cinc minuts. Passat aquest temps ho baixarem a 190 graus i ho deixarem coure uns 20 minuts aproximadament o fins que punxant-les  amb un escuradents aquest surti net.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada