dimecres, 7 de maig del 2014

Carxofes amb suc


  • 3 ous d’urs
  • 6 carxofes
  • 4 pastanagues
  • 250 gr de pèsols
  • 1 tall de cansalada
  • 1 ceba gran
  • 4 dents d’all
  • 1 raig de vi blanc
  • 1 cullerada petita de farina
  • Aigua
  • Oli d’oliva
  • Sal

Posem a coure els ous en una pot amb aigua durant 15 minuts, els pelem i els reservem.

En una cassola amb oli, posem a sofregir la ceba picada, els alls i la pastanaga a rodanxes.

Quan agafi color afegim la cansalada tallada a quadradets, ho deixem coure una mica i afegim la farina.

Barregem bé i aboquem el vi blanc.

A continuació incorporem les carxofes netes i tallades en quatre trossos, els pèsols, l'aigua, ho salpebrem i ho deixem coure a foc lent.

Uns minuts abans d'acabar la cocció incorporem els ous tallat en quatre trossos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada