dimecres, 23 de setembre de 2020

Rèmol amb mongetes

  • 4 talls de rèmol
  • 400 gr de mongetes cuites
  • 1 grapat d'ametlles
  • 4 grans d'all
  • 2 tomàquets
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 cullerada de nyora
  • 1 llesca de pa
  • 1 got de vi blanc
  • Brou de peix
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Fem una picada amb els alls, les ametlles, el pebre, la nyora, el julivert, els tomàquets i la llesca pa remullada amb vi blanc.

A continuació, sofregim la picada en una cassola amb oli. Salpebrem. Després hi posem el brou i remenem bé.

Incorporem el rèmol i les mongetes. Després d'uns minuts apaguem el foc i ho deixem reposar una mica i ja estarà llest. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada