divendres, 25 de setembre de 2020

Pasta amb xampinyons i cansalada

  •  200 gr de pasta
  • 1 ceba
  • 12 xampinyons
  • 2 talls de cansalada
  • 2 grans d'all
  • 1/2 gotet de vi blanc
  • 1 cullerada de mantega
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal

En una cassola amb oli sofregim la ceba picada amb una mica de sal fins que es dori.

Després afegim la cansalada tallada a tires i fregim uns minuts.

Afegim els xampinyons tallats a trossos amb una mica de sal, quan estiguin cuits hi tirem l'all i julivert picat, barregem be i ho cuinem uns minuts mes. Aboquem el vi i deixem coure fins que es redueixi.

Hi tirem la pasta bullida i escorreguda. Posem la mantega al damunt i deixem que es fongui, remenem a poc a poc.

Tirem formatge ratllat si us agrada i llests.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada