dimarts, 22 de setembre del 2020

Amanida de faves i bacallà

 

  • 500 gr de faves tendres o un pot de faves fregides amb oli d'oliva
  • 300 gr de bacallà dessalat
  • 1 ceba tendra
  • 1 gra d'all
  • Julivert
  • Tomàquet sec confitat
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Les faves les escaldem amb aigua bullent i sal uns minuts. Les escorrem i reservem.

Si son de pot les escorrem de l'oli.

Sofregim la ceba picada, un cop cuita però no daurada afegim l'all i el julivert picat ho deixem coure 1 minuts mes tot junt. Salpebrem. Ho reservem a la nevera.

El bacallà el fem a daus (sense pell) i el posem en un cassó amb molt d'oli a foc lent, un minut a poca temperatura. Escórrer i refrigerar.

En una safata posem les faves amb el sofregit de ceba, repartim por sobre el bacallà i els tomàquets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada