diumenge, 1 de febrer de 2015

Bacallà amb verdures i allioli


  • 6 talls de bacallà dessalat
  • 3 manats d'alls tendres
  • 2 pebrots vermells
  • 1 pebrot verd
  • 3 tomàquets
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Sal

En una cassola amb oli fregim el bacallà enfarinat, un cop fregit el reservem.

En el mateix oli fregim els pebrots, els alls tendres i els tomàquets, tot tallat a tires. Ho salem.

Quan estiguin les verdures cuites posem el bacallà al damunt i ho cobrim amb allioli, i ho posem al forn a gratinar.

Allioli amb la batedora.
Posem 2 alls pelats i tallats dins del got de la batedora, un ou (recomanen que estigui a temperatura ambient, jo l'utilitzo directament de la nevera), una mica de sal i l'oli. Posem la batedora en marxa i quan comença a espessir la anem pujant molt a poc a poc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada