divendres, 27 de febrer del 2015

Remenat de botifarró


  • Patates
  • Botifarró de ceba i pinyons
  • Ceba
  • Pebrots vermells escalivats
  • Alls
  • Ous
  • Oli d'oliva
  • Sal

En una paella amb oli fregim les patates a rodanxes i la ceba amb una mica de sal. Un cop fregides les reservem.

Retirem la majoria de l'oli de la paella i sofregim una mica d'all picat, afegim la botifarró sense pell i esmicolat ho saltegem fins que es cuini, afegim els ous i fem el remenat.

Saltegem en una altra paella amb una mica d'oli d'oliva i sal els pebrots vermells escalivats, els reservem.

Muntem el plat fent servir un cèrcol, primer posem una capa de patates i ceba després els pebrots i al damunt el remenat de botifarró. Servim calent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada