dilluns, 2 de febrer de 2015

Cabrit al forn



  • 1 espatlla o cuixa de cabrit
  • 3 cebes
  • 2 tomàquets
  • 6 dents d'alls
  • Un raig de conyac
  • 1 branca de canyella
  • Farigola
  • Llorer
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva
  • Bolets
  • Patates

Escalfem el forn a 190 graus.

Salpebrem la carn i la posem en una safata per anar al forn amb un bon raig d'oli.

També hi posem la ceba tallada a juliana, els tomàquets a quarts i els alls pelats. La branca de canyella, la farigola i el llorer. Una mica de sal i un raig d'oli per sobre de tot. Ho posem a coure al forn.

Quan hagi agafat color hi tirarem un raig de conyac. Si fes falta hi tirem una mica d'aigua.

Mentre cou la carn fregirem els bolets, i els reservem. També fregirem les patates i les reservem.

Quan la carn estigui cuita, afegirem a la safata els bolets i les patates i ho deixarem al forn uns minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada