dilluns, 11 de gener del 2021

"Potaje murciano"

  • 1 peu de porc partit en quatre
  • 4 osos de l'espinada de porc
  • 1 os de pernil
  • 1 kg de bledes
  • 3 patates
  • 400 gr de mongetes
  • 100 gr arròs
  • 1 ceba
  • 4 alls
  • 3 tomàquets
  • Pebre vermell
  • Oli d'oliva
  • Sal

En una olla posem a bullir les mongetes que ja haurem remullat tota la nit.

En un altra olla bullim els ossos i el peu, hi posem sal. Quant estigui cuit hi posem les bledes i les patates. Al cap d'una estona hi tirem l'arròs.

No ens passem d'aigua, pe què desprès poden fer servir l'aigua de bullir les mongetes.

En una paella sofregim la ceba i els alls tot trinxat, quan agafi color hi posem els tomàquets triturats, amb una cullerada de postres de pebre vermell. Ho aboquem a l'olla.

Uns minuts abans de apagar el foc hi posem les mongetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada