dilluns, 8 de juny de 2020

Bacallà fumat amanit


  • 1 paquet de bacallà fumat
  • Ceba de figueres
  • Ou dur
  • Melmelada de taronja amb pell
  • Oli d'alfàbrega
En un plat o safata i posem el bacallà fumat a sobre la ceba tallada a juliana, després l'ou dur trinxat.

Ho amanim amb la pell de la taronja i oli d'alfàbrega.


Oli d'alfàbrega:
1/2 l d’oli d’oliva
60 gr d’alfàbrega fresca

Primer de tot, rentarem l'alfàbrega i eixugarem be les fulles amb un paper de cuina.

Posem les fulles en un morter i les aixafem una mica, amb un polsim de sal.

Ho aboquem en un recipient, que haurem esterilitzat prèviament, i ho cobrim bé amb l’oli d’oliva. Ho tapem hermèticament i ho guardem en un lloc fresc i fosc. No a la nevera.

Ho deixem reposar tres setmanes. Llavors, ho colem i passem l’oli a un altre recipient, també esterilitzat, i ho guardem en un espai fresc i fosc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada