diumenge, 7 de juny de 2020

Pa de pessic amb poma


  •  1 iogurt natural
  • 4 ous
  • 240 gr de sucre
  • 100 ml d’oli
  • 300 gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 1 pessic de sal
  • 3 pomes
  • Melmelada de préssec

Encenem el forn a 160 graus.

En un bol posem el sucre i els ous i ho batrem amb la batedora elèctrica, després hi afegim el iogurt i l'oli, un pessic de sal, la farina i el llevat passat pel sedàs.

Un cop tinguem la barreja feta, pelarem les pomes i les tallarem a trossets. Afegirem uns quants trossets a la barreja i uns altres trossos per posar per sobre.

Ho abocarem en un motlle d’uns 20 cm de diàmetre i posarem els trossets de poma per damunt, ho pintarem amb melmelada de préssec.

Ho posem al forn a coure uns 30 o 40 minuts tot depenent del forn. Sabrem si està cuit, quan punxant-lo amb un punxó de fusta aquest surt net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada