dilluns, 8 de juny de 2020

Crema de coliflor


  • 1 coliflor
  • 1 porro
  • 1 raig de llet
  • Uns quants bolets
  • 2 talls de pernil
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • ¼ litre de beixamel
 
En una olla posem una mica d'oli i sofregim el porro trossejat, ho salpebrem, després afegim la coliflor, cobrim amb aigua hi afegim un rajolí de llet. Deixem coure.

Mentre preparem una beixamel amb 15gr de mantega, 15gr de farina de blat de moro i uns 200 ml. de llet.

Escorrem una mica la coliflor la barregem amb la beixamel i ho triturem tot afegint més brou de cocció segons vulguem que ens quedi la crema. Rectifiquem de sal i pebre.

Sofregim amb oli els bolets i el pernil tallat a tires uns minuts.

Servim la crema i en el centre hi posem una mica del saltejat i un raig d'oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada