dimarts, 30 d’octubre del 2018

Rap amb gambes


  • 1 cua de rap
  • 3 o 4 gambes per persona
  • 2 cebes
  • 4 tomàquets 
  • Patates
  • Un raig de vi blanc
  • Brou de peix
  • Un grapat d'ametlles i avellanes
  • 2 grans d'all
  • Julivert
  • Pebre vermell
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva

En una cassola amb oli sofregim les gambes amb una mica de sal, les reservem.

Salem els talls de rap i els enfarinem, els fregim a la mateixa cassola per les dues bandes però no massa. Els reservem.

A la mateixa cassola sofregim la ceba trinxada i quan agafi color afegim el tomàquet ratllat ho salem i ho deixem coure.

Quan el sofregit estigui cuit hi tirem el vi blanc i el deixem reduir.

Ara hi posem les patates tallades a trossos i les remenem amb el sofregit. Incorporem el brou.

Fem la picada amb les ametlles, les avellanes, els alls, el julivert i el pebre vermell, la aclarim amb una mica de suc de la cassola. Ho aboquem a la cassola.

Després d'una estona i posem el rap i quan faltin uns minuts per que estigui cuit afegirem les gambes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada