dimarts, 2 d’octubre de 2018

Pollastre amb gambes

  • 1 pollastre
  • 12 gambes
  • 4 tomàquets
  • 2 cebes
  • Un raig de conyac
  • Un raig de vi blanc
  • Brou de pollastre o aigua
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal
Per la picada:
  • 2 llesques de pa fregit
  • 4 grans d'all laminats
  • Un grapat d'avellanes
  • Un grapat d'ametlles
  • Un grapat de pinyons
  • Julivert

Salem les gambes i les sofregim en una cassola amb oli. Les reservem. 

En el mateix oli posem el pollastre salpebrat i el fregim, quan estigui daurat el retirem i el reservem.

En la mateixa cassola sofregirem la ceba trinxada, quan sigui daurada, afegim el tomàquet ratllat i ho deixarem coure. Quan estigui fet incorporem el pollastre, tirem conyac i ho flamegem. Hi tirem el vi blanc i ho deixem coure uns minuts, desprès afegim el brou.

Preparem la picada, en una paella amb oli fregim l'all laminat i les llesques de pa, ho posem en un bol per triturar, junt amb les avellanes, les ametlles, els pinyons i una mica de julivert. Abocarem la picada a la cassola i ho remenem be.

Quan el pollastre sigui tou i faltin uns minuts per acabar la cocció incorporem les gambes, deixem que facin una mica de xup-xup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada