dilluns, 30 d’octubre de 2017

Pa de pessic amb cabell d'àngel



  • 3 ous
  • 200 gr de sucre
  • 250 ml de llet
  • 250 ml d'oli
  • 350 gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 1 sobre de gasificant rebosteria (un violeta i un de blanc)
  • 3 cullerades soperes de cabell d'àngel
  • Ratlladura d'una llimona


Encenem el forn a 180 graus.

Batem els ous i el sucre, afegim la ratlladura de llimona i ho barregem, aboquem la llet i l'oli.

Incorporem la farina, el llevat i els dos sobres de gasificant, tot tamisat. Remenem bé i hi afegim el cabell d'àngel i tornem a remenar.

En un motlle de forn untat amb mantega aboquem la barreja, ho deixem reposar 10 minuts i després ho posem al forn.

Podem comprovar si està fet punxant el centre amb un escuradents, i si surt net ja estarà llest.

Ho deixem refredar sobre una reixeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada