dilluns, 30 d’octubre de 2017

Costella de porc amb patates



  • Un tros de costella de porc per persona
  • Cebes
  • Alls
  • Patates
  • Mostassa
  • Mel
  • Farigola, llorer i romaní
  • Vi blanc
  • Brou
  • Oli, sal i pebre

Escalfar el forn a 180 graus.

Pelem i tallem les cebes i els alls a juliana i escampar-ho sobre d'una safata per anar al forn untada amb oli. Damunt hi posem les patates tallades a rodanxes gruixudes. Salpebrar.

En un bol barregem la mostassa i la mel, amb aquesta barreja untem la costella per les dues bandes, salpebrar i tirar-hi les herbes aromàtiques ben esmicolades. (Per les dues bandes)

Posem la costella a sobre de les patates, amanir-ho amb un bon raig d’oli.

Enfornar, al cap d’una estona tirar-hi un raig de vi, i a mitja cocció regar-ho amb una mica de brou.

Coure fins que la carn estigui tova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada