dimarts, 13 de juny de 2017

Cigrons amb bledes


  • 600 gr de cigrons cuits
  • 1 kg de bledes
  • 6 ous durs
  • 2 porros
  • 2 o 3 tomàquets madurs
  • Brou
  • 1 llesca de pa fregit
  • 1 grapat d’ametlles
  • 1 all
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal

Bullim els ous durant deu minuts, els refredem, els pelem i els tallem a trossos petits, els reservem.

Rentem i tallem les bledes i les reservem.

En una cassola amb oli sofregim els porros fins que siguin transparents, després els tomàquet i els deixem coure, afegim el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull.

Fem una picada amb pa fregit, julivert, un all i un grapat d'ametlles torrades, amb una mica de brou de pollastre, l'afegim a la cassola, corregim de sal.

Afegim les bledes i després els cigrons, per últim els ous. Ho deixem que s'acabi de coure tot plegat i ja ho podrem servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada