dilluns, 6 de juliol del 2015

Pollastre amb cervesa


  • 1 pollastre
  • 1 llauna de cervesa
  • 2 cebes
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 tomàquet madur gran
  • 4 pastanagues
  • 250 gr bolets variats
  • Avellanes
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre

Salpebrem el pollastre i en una cassola amb oli calent el sofregim. Un cop ben daurat hi afegim la ceba i els alls tallat a la juliana.

Fem una picada amb avellanes, julivert i el fetge del pollastre un cop rostit. Reservar.

Quan la ceba sigui rossa afegim el tomàquet tallat a trossos, la pastanaga tallada a rodanxes i els bolets. Ho deixem sofregir.

A continuació aboquem la cervesa i la picada, ho deixem coure fins que estigui fet. Rectifiquem el punt de sal. Si fes falta hi afegim una mica de brou o aigua.

Podem fregir unes patates a daus per acompanyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada