diumenge, 5 de juliol de 2015

Mutabal o crema d'albergínies


  • 2 albergínies
  • 1 gra d'all (al gust)
  • Suc de llimona (al gust)
  • 4 cullerades de tahín (pasta de sèsam)
  • 2 cullerades de iogurt natural (optatiu)
  • 1 cullerada de postre de comi
  • Julivert
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d'oliva

Escalivar les albergínies, en una barbacoa, al forn, microones, directament sobre el foc.

Un cop cuites les pelem, i les aboquem en el vas de la batedora, afegim el tahin, el iogurt, el suc de llimona, l'all, el comi, una mica de julivert, oli, sal i pebre negre. Barregem be tots els ingredients fins que quedi una crema espessa.

Ho servim en una safata o plat pla, a sobre hi tirem pebre vermell dolç, una mica de julivert trinxat i un bon raig d'oli.

Ho podem acompanyar amb pa de pita, torrades, bastonets de vegetals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada