dilluns, 6 de juliol del 2015

Ous farcits de llagostins i pernil


  • Ous
  • Llagostins frescos
  • Pernil
  • Maionesa
  • Pebre negre
  • Olivada

Coure els ous amb aigua i sal durant 10 minuts. Perquè el rovell quedi al centre tirar els ous amb l'ajuda d'una cullera a l'aigua bullint.

Coure els llagostins amb aigua i sal. Quan l'aigua estigui bullint, introduir els llagostins, deixar que torni a bullir un parell de minuts. Treure els llagostins de l'aigua i deixar refredar.

Pelar i tallar els ous per la meitat. Separem els rovells de les clares.

Piquem els llagostins i el pernil serrà a trossets molt petits, i ho posem en un bol. Afegim els rovells esmicolats, reservem dos rovells per adornar. Afegim la maionesa i una mica de pebre negre, barregem bé.

Omplir les clares d'ou. Ratllem els rovells reservats per sobre i decorem amb una punteta d'olivada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada