diumenge, 13 d’abril de 2014

Sípia estofada amb patates i pèsols


  • 600 gr de sípia
  • 1 ceba grossa
  • 2 grans d'alls
  • 3 tomàquets
  • 300 gr pèsols frescos desgranats
  • 500 gr de patates
  • 2 fulles de llorer
  • 1 raig de vi blanc
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
Per la picada:
  • 1 gra d'all
  • 1 llesca de pa fregit o torrat
  • Un grapat d'ametlles
  • Julivert
  • Pebre vermell dolç

Netegem i trossegem la sípia, reservem la melsa.

En una cassola posem la sípia amb un raig d'oli, tot en fred i la sofregim una mica.

Incorporem la ceba i els alls tallats a trossos, el llorer, i seguim sofregint, després afegim el tomàquet ratllat junt amb la melsa que teníem reservada i un raig de vi blanc, ho deixem reduir.

Un cop el sofregit estigui cuit afegirem l'aigua, ho salem i ho deixem coure fins que la sípia estigui una mica tova.

Mentrestant fem la picada.

Afegim les patates esberlades, els pèsols i la picada, ho corregim de sal i ho deixem coure fins que la sípia i les patates siguin cuites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada