dimarts, 23 de juliol de 2013

Pa de pessic marbrat



  • 3 ous
  • 1 iogurt
  • 1 mida d’oli
  • 2 mides de sucre
  • 3 mides de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Pell de llimona
  • Vainilla ensucrada
  • 2 cullerada de cacau en pols o colorant alimentari

Les mides son l’envàs del iogurt.

Comencem batent els ous en un bol. Llavors hi afegim el sucre, la vainilla, el iogurt i l'oli.
Un cop tot barrejat hi afegim la farina amb el llevat incorporat.

Separem la massa en dues meitats iguals. En una li afegim dues cullerades de cacau en pols o de colorant i així tindrem un gust i un color diferent. I a l'altra meitat posarem ratlladura de llimona.

Si ho feu amb cacau us recomano el cacau en pols Valor és molt pur i gens dolç.

En un motlle prèviament untat amb mantega i una mica de  farina per evitar que s'enganxi un cop cuit, aboquem una de les masses i damunt l'altre. Posem dins la massa una cullera de fusta o silicona i fem dos moviments en forma de 8 sense aixecar la cullera. No feu més moviments perquè es barrejaria molt.

Es cou al forn durant uns 40 minuts a 180 graus. Ja sabeu que la temperatura depèn del forn.
Sabrem si està cuit, quan punxant-lo amb un escuradents aquest surt net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada