dilluns, 22 de juliol de 2013

Gaspatxo


  • 2 grans d'all
  • 1 ceba petita
  • 1 cogombre petit
  • 4 tomàquets madurs grans
  • Mig pebrot vermell
  • Molla de pa
  • Un vas d'oli d’oliva
  • Sal i vinagre al gust

Posar la molla de pa a remullar amb aigua.
Pelar la ceba, els grans d’all i el cogombre.
Pelar els tomàquets i el pebrot. (Amb el pelador de tomàquets)

Posar-ho tot tallat a trossos a la gerra de la batedora, afegir la molla de pa, l'oli, la sal i el vinagre.
Triturat tot i afegir l’aigua. Si es fresca de la nevera millor.

Afegir aigua per a fer 2 litres de gaspatxo.

Finalment només queda preparar la guarnició del gaspatxo. Consisteix en les mateixes verdures que hem utilitzat però tallades ben petites
A mi m'agrada més posar-hi trossets de pa fregit. 

Deixar a la nevera i servir ben fresc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada