diumenge, 25 de novembre de 2018

Pizza d'albergínia


  • Una base de pizza
  • Albergínia
  • Tomàquet
  • Ceba
  • Formatge mozzarella
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Orenga

Encenem el forn a 180 graus.

En una paella amb oli sofregim una mica la ceba tallada a juliana, fins que sigui transparent. La retirem de la paella i la reservem.

Netegem el tomàquet i el tallem ben fi a rodanxes.

Rentem l’albergínia, l’assequem amb un paper de cuina i la tallem a rodanxes.

Estenem la massa de pizza i a sobre hi posem la ceba, les rodanxes de tomàquet i l'albergínia, sal i pebre i un raig d'oli pel damunt.

Després posem el formatge mozzarella i orenga sec.

S'enforna durant 20 minuts o fins que estigui cuita, depenent de cada forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada