dissabte, 29 de setembre de 2018

Torrades de Santa Teresa (Torrijas)


  • Unes llesques de pa del dia abans
  • Llet
  • Sucre
  • Ous
  • Pell de llimona
  • Una branca de canyella
  • 1/2 branca de vainilla
  • Oli
  • Canyella en pols

Tallem les llesques de pa una mica gruixudes i les posem en una safata.

En un pot posem la llet, la pell de llimona, dues cullerades de sucre, la canyella i la  vainilla i ho fem arrencar el bull. Retirem del foc i ho deixem reposar fins que es refredi.

Un cop tenim la llet freda, la colem i la aboquem per sobre de les llesques de pa, els donem la volta per a que quedin ben xopes.

En un bol batem els ous i anem passant les llesques, amb compte perquè estaran bastant toves, les fregim per les dues bandes fins que estiguin daurades.

Les anem posant sobre paper absorbent.

Desprès les arrebossem amb una barreja de sucre i canyella en pols.

Es poden menjar tant fredes com tèbies.

Podem posar a la llet un cop freda una mica d'anís (opcional).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada