dimarts, 8 de març de 2016

Tall rodó farcit




  • Tall rodó de porc farcit amb carn picada i foie
  • 2 pots de bolets
  • 3 cebes
  • 3 tomàquets
  • 2 pastanagues tallades a rodanxes
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 raig de conyac
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 branca de canyella
  • 1 branca de farigola
  • 2 fulles de llorer
  • Sal i pebre negre
  • Oli d'oliva
  • Aigua
Per la picada:
  • 2 grans d'all
  • Un grapat d'ametlles torrades 


Salpebrem la carn i en una cassola amb oli la sofregim pels dos costats, després la reservem.

A la mateixa cassola sofregim la ceba tallada en juliana, la pastanaga a rodanxes, el tomàquet a daus i les dents d'all.

Tirem el conyac i ho flamegem.

A continuació incorporem la carn, els bolets, la canyella, la farigola, el llorer, el vi blanc, i l'aigua, ho salem i ho deixem coure a foc lent. Anirem girant el rodó de tant en tant.

Uns minuts abans d'apagar el foc afegirem la picada amb una mica de suc per poder remenar-ho bé.

Tallarem la carn un cop estigui freda i la posarem en la mateixa cassola.

2 comentaris: