dilluns, 7 de març de 2016

Pa de pessic zebra


  • 250 ml de llet
  • 250 ml d'oli
  • 150 gr de sucre
  • 4 ous
  • 300 gr de farina i 2 cullerades més
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 3 cullerades de cacau en pols Valor
  • Ratlladura de 1/2 taronja
  • 1 cullerada d'essència de vainilla
  • Una mica de sal

Encenem el forn a 180 graus.

En un bol batem els ous amb el sucre fins que aconseguim una barreja clara i escumosa.

Després afegim la llet, l'oli, la ratlladura de taronja i l'essència de vainilla.

Incorporem la farina, la sal i el llevat tot tamisats. Remenem bé fins a obtenir una massa homogènia.

Dividim la massa en dos, a una li afegim el cacau en pols per aconseguir la massa de xocolata, a l'altra li afegim dues cullerades de farina perquè les dues masses tinguin més o menys la mateixa consistència i no quedi una més lleugera que l'altra.

En un motlle untat de mantega i enfarinat anem alternant les masses sempre des del centre del motlle.

Comencem posant dues cullerades de massa de xocolata just al centre del motlle, per seguir amb dues cullerades de massa de vainilla al centre de la massa de xocolata. És a dir, una massa sobre una altra i així fins acabar-les.

Procurar no moure el motlle, simplement anar tirant les masses alternativament i elles soles s'aniran expandint en cercles.

Ho posem al forn durant 40 - 45 minuts o fins que en inserir un escuradents aquest surti net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada