dilluns, 22 de febrer de 2016

All i pebre d'escrita amb mongetes



  • 1 escrita
  • 800 gr de mongetes cuites
  • 6 grans d'alls
  • 1 raig de vi blanc
  • 1 tomàquet
  • Brou de peix o aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal

Per la picada:

  • 1 llesca de pa
  • 2 grans d'alls
  • Julivert
  • Un grapat d'ametlles
  • Una nyora
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre negre

Fregim la llesca de pa i la posem en el pot per fer la picada, amb dos grans l'all, julivert, la polpa de la nyora, les ametlles, una cullerada de pebre vermell i una mica de pebre negre.

En una cassola amb oli sofregim els alls tallats a rodanxes, quan agafin color hi tirem el tomàquet ratllat, després hi afegim la picada i ho deixem coure a foc lent sense deixar de remenar.

Un cop sofregit, hi tirem el vi blanc, ho deixem reduir una mica i afegim el brou de peix.

Quan arrenqui el bull, hi afegim l'escrita tallada a trossos grossos. Ho deixem coure uns minuts i quan comenci a ser cuita hi afegim les mongetes.

Ho rectifiquem de sal, i ja ho podem servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada