dimarts, 12 de gener del 2016

Pollastre farcit a la jardinera



  • Rodo de pollastre farcit
  • Ceba
  • Alls
  • Patates
  • Pastanagues
  • Pèsols
  • Xampinyons
  • Unes fulles de llorer
  • Unes branques de farigola
  • Brou o aigua
  • Cervesa
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Salpebrem el pollastre i en una cassola amb un bon raig d'oli el sofregim per tot arreu.

Afegim la ceba i els alls tallat a juliana, un cop agafi color hi tirem un got de cervesa i ho deixem coure.

Afegim les patates, les pastanagues, els pèsols, el llorer, la farigola, el caldo i ho salpebrem tot.

Ho deixem coure a foc lent, girant el pollastre de tant en tant.

En una paella amb oli sofregim els xampinyons, els escorrem de l'oli i els aboquem a la cassola.

Aquest tipus de guisats, guanyen intensitat i gust quan reposen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada