diumenge, 10 de gener de 2016

Crema de carbassa i moniato


  • 1 ceba grossa
  • 2 grans d'all
  • 500 gr de carbassa
  • 300 gr de pastanagues
  • 250 gr de moniato
  • Brou de pollastre o aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Un grapat de panses i pinyons

Posem les panses en remull amb aigua calenta i un raig de vi ranci, reservem.

En una olla amb mantega i oli sofregim la ceba i els alls ben picats, fins que quedi transparent.

Després hi afegim la carabassa, la pastanaga i el moniato a trossos i continuem sofregint durant uns minuts.

A continuació hi aboquem el brou o l'aigua, salpebrem i deixem coure durant uns 25 minuts.

Triturem fins que quedi una textura cremosa i reservem.

Escorrem les panses i en una paella daurem els pinyons i les panses.

Servim la crema amb els pinyons i les panses per sobre i un raig d'oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada