dilluns, 7 de setembre de 2015

Escrita amb patates i allioli negat


  • 1 kg de escrita o rajada
  • 4 patates
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 raig de vi negre
  • Aigua o fumet
  • Allioli negat
  • Oli d'oliva
  • Sal

En una cassola amb oli sofregim la ceba i els alls tallat petit, quan estigui daurat aboquem el vi negre, esperem uns segons que s'evapori l'alcohol, afegim els tomàquets tallats a trossos sense pell ni llavors.

Passat uns minuts hi incorporem les patates trencades a daus, ho barregem i ho cobrim d'aigua o fumet.  Deixem coure les patates i afegim el peix, ho deixem coure uns minuts més. Rectifiquem de sal.

Fora del foc, hi incorporem l'allioli negat, sacsegem la cassola i ja estarà llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada