dilluns, 15 de setembre de 2014

Bundt Cake de carbassa i coco


  • 300 gr de puré de carbassa
  • 150 gr de sucre
  • 3 ous
  • 100 gr de mantega fosa
  • 60 gr de coco ratllat
  • 150 gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Ratlladura de llimona
  • Sucre llustre per decorar


Pelem i trossegem la carbassa traient les llavors. La posem en un bol al microones 10/12 minuts fins que estigui tova. L'aixafem amb una forquilla i la reservem.

Encenem el forn a 180 graus.

Tamisem la farina i el llevat.

En un bol barregem els ous i el sucre, afegim la ratlladura de llimona, la farina, el llevat i el coco, barregem bé, i per últim incorporem el puré de carbassa barrejat amb la mantega i tornem a batre.

La massa l’aboquem en un motlle untat amb mantega i una mica de farina.

Enfornem uns 40 minuts aproximadament. Comprovem la cocció punxant amb un escuradents, quan surti sec ja estarà fet.

Un cop fred espolsem sucre llustre per sobre amb un colador.


Els Bundt Cakes són un pa de pessic molt popular als Estats Units que s'enfornen en uns motlles especials amb forma d'anell que es coneixen com a motlles Bundt. Aquests peculiars motlles van ser introduïts a Amèrica del Nord el 1950 per H. David Dalquist.
Els motlles Bundt es caracteritzen per tenir un tub central que els permet conduir la calor fins al centre del pa de pessic proporcionant-li una cocció més ràpida i uniforme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada