dilluns, 15 de maig de 2017

Pomes arrebossades


  • 2 pomes golden
  • 80 gr de farina
  • 100 ml de llet
  • 1 ou
  • Sucre
  • Canyella amb pols
  • Suc de llimona
  • Oli d’oliva

Separem la clara del rovell de l'ou.

Pelem les pomes, traiem les llavors i la part central i les tallem a rodanxes d'un centímetre.

Ruixem les pomes amb suc de llimona i espolsem una mica de sucre i canyella pel sobre.

Batem la clara a punt de neu i la incorporem a la pasta que tenim a la nevera.

Passem les rodanxes de poma per la pasta i les fregim en oli abundant.

Un cop daurades les posem damunt d’uns fulls de paper de cuina, per tal que perdin l'oli en excés.

Les servim amb sucre i canyella per sobre.

Nota: a la barreja de la pasta per arrebossar les pomes hi podem afegir un rajolí de mistela o altre vi dolç, opcional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada